La pluja va respectar el Mercat Romà de Llagostera

Només es va anul·lar les passejades en ponis

Tot i el mal temps, amb pluja que va caure durant les primeres hores de l’obertura del mercat Romà de Llagostera (Gironès), la majoria d’activitats es van poder celebrar, menys les passejades en ponis. “La meteorologia adversa ha fet que no es produïssin les aglomeracions d’altres d’anys i la gent ha vingut de forma més esglaonada, sobretot a la tarda quan el temps ha acompanyat” va assegurar el regidor de Cultura i responsable de del Mercat Romà, Josep Aliu.

Un any més les lluites escenificades de gladiadors, les desfilades de manaies i les exhibicions de dansa del ventre i d’aus rapinyaires van resultar les activitats més concorregudes.

Una de les activitats que també va tenir molt d’èxit fou el carrer dels oficis antics on durant tot el dia s’hi van fer exhibicions i demostracions, com per exemple encunyar monedes o fer peces de fang i esclops, entre d’altres.

Els actes de Setmana Santa a Llagostera seguiran el proper dijous 24 amb la representació de les escenes de la Passió i divendres amb la processó de Divendres Sant.  

Cuina dels Manaies

Emmarcat dins la programació de Setmana Santa, l’Ajuntament de Llagosteram amb l’Associació de Restaurants del municipi, organitzen una nova edició de la Cuina dels Manaies.

Es tracta  d’una campanya gastronòmica d’inspiració romana on hi participen 8 restaurants del municipi oferint menús per a totes butxaques amb preus que oscil·len entre els 21 i el 70 euros, que es podrà degustar fins al 3 d’abril.

Els restaurants que hi participen són: Can Cassoles, Ca la Maria, Mas Roure, la Taverna d’en Pou, Cal Degollat, Els Tinars, El Carril i Ca l’Artau.