L’Strenes repetirà el concert sorpresa des del terrat de l’Oficina de Turisme de Girona

Serà el proper 2 d’abril

L’any passat, els mítics Sopa de Cabra van estrenar la tercera edició del festival Strenes des del terrat de l’Oficina de Turisme de Girona, a la Rambla. Un espectacle que els va servir també per anunciar la seva ‘Gira 3,2,1...’ i que va reunir milers de persones.

Enguany, la direcció ha decidit repetir aquesta fórmula. No obstant això, tal i com va passar el 2015, l’organització no desvelarà el nom del grup escollit fins un o dos dies abans de l’actuació inaugural. Això sí, la setmana vinent, es donarà a conèixer a través de les xarxes socials diverses dades perquè el públic pugui intuir qui serà el grup convidat i els seus “moltíssims seguidors” puguin organitzar-se per assistir a l’espectacle.

“La inauguració de l’Strenes que vàrem viure l’any passat amb Els Sopa de Cabra va ser espectacular. Hi ha poques ciutats al món on es pugui dur a terme una acció d’aquestes magnituds”, ha explicat el director del festival, Xavi Pascual. En aquest sentit, el cap d’aquest certamen musical ha assegurat que volen convertir aquest concert inaugural des del terrat de l’Oficina de Turisme de Girona en “una tradició”, una icona del festival i, al seu torn, de la ciutat. “Això s’aconseguirà si cada any podem convèncer el grup que creiem que marcarà la temporada perquè pugi a un escenari tan especial, original i popular com el de l’Oficina”, ha explicat el director.