El nou Jaguar XE, exposat a l’Espai Gironès

També exposarà el nou Land Rover Discovery Sport i el Kia Sportage

El Jaguar XE es podrà veure per primera vegada a les comarques de Girona exposat a l’Espai Gironès. El Centre Comercial i el concessionari Texauto de Girona han firmat un conveni de col·laboració que farà possible que els visitants de l’Espai siguin els primers en veure de prop el nou model de la firma britànica.

També s’exposaran a les instal·lacions del Centre Comercial, segons el conveni firmat, els darrers models de Land Rover i Kia.

El nou Jaguar XE, una berlina d’uns 4,6 metres de llarg, es podrà veure  durant tota aquesta setmana  al hall de l’entrada principal de l’Espai Gironès; i del 21 al 31 de març serà el torn del Land Rover Discovery Sport. El Kia Sportage es podrà veure del 1 al 8 de maig. Després, aquests tres vehicles s’aniran exposant  a les instal·lacions del centre comercial de forma rotatòria  fins a principis de l’any que ve.
 
El concessionari Texauto de Girona ha escollit l’Espai Gironès per mostrar els darrers models dels vehicles que representen pel volum de visitants que rep el Centre Comercial i que aquest 2015 s’ha situat en els 9.036.000.