Entreguen a Càritas de Santa Coloma de Farners 36 parells de vambes recuperades d’un robatori

Uns lladres van sostreure-les de l'interior d'un camió

Els fets es remunten al passat 30 d’octubre del 2015 quan els Mossos d’Esquadra van ser alertat que s’havia produït un robatori a Riudellots de la Selva. Segons van comprovar, uns lladres s’havien emportat una gran quantitat de material esportiu de l’interior d’un camió mentre el seu conductor reposava a l’àrea de servei de l’AP-7 dins del municipi de Riudellots de la Selva.

Els delinqüents van fugir del lloc però en veure’s sorpresos pels agents dels Mossos van abandonar el camió petit amb el qual circulaven – que també havien robat a Badalona- amb tota la càrrega a l’àrea de servei del Gironès Sud i van fugir corrents. En un primer moment, els agents van poder entregar 80 caixes de sabatilles a l’empresa de transport. Tres més però, amb 36 parells de vambes, s’havien de lliurar a l’empresa destinatària amb representació a Badalona. La delegació de la companyia, davant del cos que representava recollir el material esportiu, va renunciar a recuperar-lo.

Paral·lelament, l’empresa de transports – amb seu al Regne Unit- també va renunciar a recuperar la càrrega donat que l’assegurança ja tenia l’expedient tancat. Davant d’aquesta situació, els Mossos van contactar amb la companyia del Regne Unit i els van instar a recollir el material o, d’altra banda, donar-los permís per lliurar-ho a una entitat sense ànim de lucre. Finalment, el passat 29 de febrer els agents van rebre l’autorització de l’empresa per entregar totes les vambes a una organització no governamental (ONG).

L’entrega es va realitat el passat 4 de març quan els Mossos de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Interior, Santa Coloma de Farners, van donar 36 parells de sabates esportives a Càritas d’aquest municipi. En concret, el cap de la comissaria, l’inspector Albert Muñoz, va ser l’encarregat de lliurar el material a la cap del rober de Càritas de Santa Coloma de Farners, Eulàlia Butiñà. A més, els agents han agraït a l’empresa el gest de donar el material a una entitat sense ànim de lucre.