El Consell Comarcal de la Selva desmenteix que no facilita informació a la CUP

Salellas va denunciar "opacitat" al reclamar dades sobre el cas Manga

El Consell Comarcal de la Selva ha volgut sortir al pas de les acusacions del portaveu de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a la Diputació de Girona, Lluc Salellas, assegurant que l'ens ha facilitat tota la informació relativa al cas Manga que se'ls ha requerit per part de la formació anticapitalista.

En aquest sentit, el Consell Comarcal explica que la consellera de la CUP, Sílvia Barragan, ha pogut consultar la documentació existent fent-li saber que "aquesta informació era confidencial i que la podia veure només ella com a consellera però que no podia venir acompanyada de cap persona aliena". Amb tot, l'ens vol recordar que s'esta parlant d'un "expedient judicial, no d’un expedient administratiu, i que les actuacions judicials són secretes i només poden ser consultades per les parts".

És per a tot això que el Consell Comarcal de la Selva acusa a la CUP de voler "mediatitzar" els fets en comptes de voler recollir informació i en "lamenta" l'actitud de Salellas.

El Consell assegura que des de l’any 2013 han centrat "grans esforços en la transparència" i no "entene" les acusacions en què la CUP acusa a la institució d’opacitat en la gestió de la documentació relativa a aquest cas.