Ingressen a presó dos detinguts a Cassà per fer entrar al país 41 kg de cocaïna

Vigilància Duanera va descobrir una base de plom al Mustang per evitar l'escàner

Divendres passat el Mustang d'importació va entrar al país per Barcelona. Quan va passar per l'escàner, els agents de Vigilància Duanera van detectar que estava manipulat i tenia una base de plom per ocultar la droga.

A més, el cotxe provenia d'una empresa ja sospitosa. Tot plegat, va fer saltar les alarmes dels agents que van obrir una investigació.Van seguir el cotxe fins a una nau industrial buida de Cassà de la Selva.

La unitat operativa de Girona del Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària va muntar vigilància durant tot el cap de setmana. Finalment, dilluns van veure entrar dos homes a la nau. Quan ja feia una estona que els sospitosos estaven dins, els agents van entrar i els van enxampar intentant recuperar la droga oculta.

Els van detenir.Els detinguts són dos homes, un de nacionalitat francesa i l'altre marroquí, que tenen antecedents a França. Després de passar a disposició judicial, han ingressat a presó. Dimarts, mentre el lletrat de l'administració de justícia aixecava acta, els Bombers van acabar de desballestar el cotxe per treure tota la droga. En total, hi havia 41 quilos de cocaïna.