Rescaten una nena de tres anys que estava seminua plorant en un balcó a Salt

Els Mossos han posat el cas en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància

Cap a les dotze del migdia d'ahir, uns veïns han alertat els Mossos d'Esquadra perquè la petita estava sola i mig despullada plorant al balcó de casa seva situat a l'avinguda Països Catalans.

La nena estava enfilada a unes bicicletes i en perill de caure daltabaix. Els agents han arribat a l'edifici, situat al passeig dels Països Catalans, i han trucat a la porta. Ningú ha respost ni ha obert.

Llavors, han accedit al balcó i, des d'allà, han pogut entrar a dins amb la nena. El pis estava ple de brutícia i desordre. Els agents han trobat, en una altra habitació, la germana bessona de la nena que estava dormint.

Al sofà del menjador, hi havia el pare que també dormia i no atenia les petites. L'home és de nacionalitat espanyola i li consten antecedents.Els Mossos d'Esquadra han obert diligències i han posat el cas en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA). perquè avaluïn si les menors estan ben ateses i si cal fer algun tipus de seguiment a la família.