Joan Miquel Oliver, Sanjosex i The New Raemon se citaran al Festivalot 2016 de Girona

L'edició d'aquest any vol repetir la fórmula d'acostar el festival al públic amb varietat d'estils i preus populars

El Festivalot 2016, que se celebrarà el 28 i 29 de maig a Girona, comptarà amb noms destacats del panorama musical català. Entre ells, el balear Joan Miquel Oliver, que farà un repàs a la seva trajectòria en solitari amb un concert especial pensat per al públic familiar que duu el nom de ‘Hits interestel·lars’. També actuaran Sanjosex, amb el cor Geriona infantil; The New Raemon; Xarim Aresté; Hora de Joglar o Àngel Daban, amb una actuació en què revisitarà les cançons del seu disc ‘Birondaina Xiribincleta’, del 1980.

A més, El Festivalot també ha programat alguns espectacles familiars com ‘Rolf & Flor a Londres’, de The Pinker Tones, o Setze Cordes i d’altres activitats i tallers relacionats amb la música. Amb l’objectiu d’arribar a tot el públic, hi haurà més de vint concerts gratuïts, deu de pagament -que no arribaran als deu euros- i descomptes en l’abonament de fins un 45%.

Els concerts del Festivalot 2016 es repartiran entre 6 escenaris: Teatre Municipal i Saló de descans del teatre, Auditori de la Mercè, Plaça del Pallol, Claustre de la Mercè i La Rambla.El Festivalot 2016 també serà un festival solidari, ja que editarà un CD amb temes de tots els artistes participants, els beneficis del qual aniran íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu. El Festivalot també col·labora amb elProjecte Planters de ConArteInternacional, que treballa per la integració a partir de l’apropament a les arts.