Estabilitzat l'incendi a la frontera francesa a prop de Portbou

El foc està encerclat i ara es treballa per no deixar cap punt calent abans de donar-lo per controlat

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat cap a un quart de sis de la tarda l'incendi forestal que des d'aquest dimarts al voltant de les dues del migdia afecta la frontera francesa a prop de Portbou (Alt Empordà).

El cos d'extinció d'incendis ha aconseguit encerclar els dos flancs amb línies d'aigua i ara treballa per no deixar-hi cap punt calent abans de declarar-lo controlat, atès la tramuntana que bufa a la zona. El foc se situa a dalt d'una carena al municipi de Cervera de la Marenda, a la Catalunya del Nord, però no ha creuat cap a Catalunya. Tres mitjans aeris i disset dotacions terrestres donen suport als Bombers francesos en les tasques d'extinció. (S'ha afegit el detall de l'estabilització de l'incendi, així com un primer balanç de superfície afectada)

Segons les primeres estimacions de superfície cremada, el foc hauria afectat unes deu hectàrees, tot i que la xifra podria augmentar.

Com a conseqüència del foc, la carretera N-260 continua tallada a Portbou en els dos sentits de la marxa, segons informa el Servei Català de Trànsit.