Strenes celebra el 8 de març amb un 25% de descompte a tots els concerts protagonitzats per dones

En total, la promoció abasta una quinzena de concerts

El Festival Strenes, que se celebra a Girona del 2 al 24 d'abril, se suma aquest any a la celebració del Dia de la Dona Treballadora amb una oferta exclusiva. Per commemorar aquest 8 de març, el festival ofereix aquest dimarts un 25% de descompte en tots aquells concerts protagonitzats per dones.

En total, són una quinzena d'espectacles –la meitat dels que hi ha en cartell- que oferiran artistes i grups com Joana Serrat, Núria Graham, Marina Rossell, Sara Pi, The Excitements, Gemma Humet, Dom la Nena o XY.

Segons l'organització, el cartell d'aquesta quarta edició evidencia "el bon moment que passa la música catalana amb veu femenina", tenint en compte que el certamen és el punt de trobada on artistes i grups presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o acaben les seves gires o ofereixen concerts inèdits.

Amb només tres edicions al darrere, el Festival Strenes ja té una participació de més de 20.000 espectadors i genera un impacte econòmic per a la ciutat de Girona de 750.000 euros.