Sisè dia sense fortuna en la recerca del pescador desaparegut a Aigua Xelida

Els Bombers han resseguit avui tota la zona costanera de Palafrugell fins a Sant Feliu de Guíxols

ACN Girona.-Un dia més, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra han continuat les tasques de recerca per localitzar el pescador de roca de 43 anys desaparegut diumenge passat a Aigua Xelida, al municipi de Palafrugell (Baix Empordà).

Avui la recerca s’ha centrat a la zona costanera. Efectius dels Mossos i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han resseguit tota la zona costanera per terra i l’helicòpter amb membres del GRAE ho han fet per l’aire fins a Sant Feliu de Guíxols sense trobar cap rastre de l’home.

Els equips han finalitzat la recerca pels volts de la una del migdia però està previst que demà es torni a reprendre. En principi, estava previst que aquest dissabte voluntaris, familiars i amics del desaparegut se sumessin a la recerca però, finalment, ahir a última hora es va anul·lar la convocatòria degut al mal estat de la mar i el fort vent que ja bufava a la zona.

El dispositiu continua obert. En funció de l’evolució meteorològica demà es veurà si es poden sumar a les tasques els voluntaris. L'home va desaparèixer diumenge passat a Aigua Xelida, on va anar a pescar des de les roques, i la denúncia sobre la seva desaparició es va presentar al vespre després que no tornés a casa.

Prop de la zona, els equips de rescat hi van localitzar estris per pescar i el seu vehicle estacionat.S’atura la recerca activa del veí de Cassà de la SelvaPel que fa al veí de Cassà de la Selva de 85 anys desaparegut el passat dimecres 2 de març, els Mossos d’Esquadra han informat que ahir, divendres al migdia, es va tancar el dispositiu de recerca activa i que ara les gestions – fins que es trobin nous indicis- les realitza la unitat de investigació del cos. L’home va sortir de casa seva a les quatre de la tarda i pateix pèrdues de memòria. En el moment dels fets, el veí - que mesura 1,70 metres- portava una jaqueta fosca i una gorra. La família ha distribuït cartells per la vila per intentar localitzar-lo.