La Policia Municipal de Girona deté dos joves amb 1,5 quilos de marihuana al maleter del cotxe

Els agents van aturar el vehicle durant un control de seguretat ciutadana

La Policia Municipal de Girona ha detingut dos joves de 21 i 23 anys per un delicte contra la salut pública. Els fets van passar la matinada de diumenge a dilluns quan els agents van aturar el vehicle durant un control de seguretat ciutadana. Quan el conductor va abaixar la finestra, els agents van sentir la forta olor que desprenia la droga. Davant les sospites que els joves portessin amagada marihuana, van escorcollar el cotxe i van localitzar al maleter una bossa de plàstic plena d'una substància vegetal.

Els policies van comprovar que es tractava d'1,5 quilos de marihuana i, per això, van arrestar els dos joves. Els detinguts són Mohamed B., de 23 anys i veí de Salt (amb antecedents), i Isa S, de 21 anys i veí de Girona. Els fets van passar al voltant de la una de la matinada del diumenge al dilluns dia 29 de febrer, quan la Policia Municipal estava fent un control de seguretat ciutadana a a confluència del passeig Devesa amb l'avinguda de França. Dos agents uniformats que formaven part d'aquest dispositiu van aturar un vehicle Volkswagen Golf de color vermell ocupat per dos joves. Quan el conductor va baixar el vidre de la finestra, els policies van sentir una forta olor de marihuana que emanava del vehicle.

Tot seguit, els agents van demanar al conductor i al seu acompanyant que baixessin del vehicle per tal d'escorcollar-ne l'interior. Els policies van localitzar dins del maleter una bossa negre de plàstic que contenia una substància vegetal amb una forta olor a marihuana. El copilot, posteriorment, va dir als agents que aquella substància era propietat dels dos.

Seguidament, els agents van identificar al conductor i l'acompanyant i van confirmar que, efectivament, la substància trobada era marihuana i que la quantitat localitzada era d'1,5 quilos.

Per tot plegat, els agents van detenir per un delicte contra la salut pública Mohamed B, de 23 anys veí de Salt (de qui consten quatre detencions més), i a Isa S., de 21 anys, veí de Girona, sense antecedents.