Enxampen tres homes i un menor robant en una casa de Maçanet de la Selva

Havien entrat forçant la porta amb una palanca

Agents dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb els Vigilants Municipals de Maçanet de La Selva, van detenir el dia 15 de febrer, tres homes i un menor, l’edat dels majors compresa entre els 32 i 54 anys, tots ells de nacionalitat espanyola, veïns de Berga (Berguedà) i Maçanet de la Selva (La Selva), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili, en grau de temptativa.
 
A quarts de tres del migdia del dia 15 de febrer, els Mossos van rebre un avís d’una central d’alarmes que alertava d’una possible intrusió per part de quatre persones en un domicili de la urbanització Maçanet Residencial de Maçanet de la Selva.
 
En arribar al lloc, mossos i vigilants van comprovar que la porta d’accés principal de l’habitatge estava forçada mitjançant una palanca. A l’interior de la casa van localitzar tres homes juntament amb un menor d’edat.
 
La policia va detenir les quatre persones, com a presumptes autores d’un delicte contra el patrimoni.
 
El menor d’edat va ser lliurat als seus tutors legals i serà citat pròximament per comparèixer davant  la Fiscalia de Menors.
 
Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 17 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat.