Els detinguts a Sant Feliu de Guíxols pel crim a Madrid són dos matrimonis d'una mateixa família

Agents de la Guàrdia Civil han fet els arrestos aquesta matinada

Els quatre detinguts a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) pel crim al polígon madrileny són dos matrimonis d'una mateixa família. Efectius de la Guàrdia Civil els han arrestat aquesta passada matinada en una operació que ha culminat quatre mesos d'investigacions.

Als dos homes i a les dues dones se'ls relaciona directament amb la mort a trets d'un empresari el passat 29 de setembre. La víctima, un home de 64 anys d'ètnia gitana, va rebre els dispars davant mateix del seu negoci de compravenda de furgonetes, situat al polígon d'Arroyomolinos. Entre les línies d'investigació, s'apuntava a què el mòbil de l'assassinat era un ajustament de comptes. Una hipòtesi que pren força després d'aquestes detencions, ja que els dos matrimonis arrestats pertanyen al mateix clan.

En un principi, la Guàrdia Civil ha portat els quatre detinguts fins a la comandància de Girona. Es preveu, però, que els arrestats siguin traslladats a Madrid per passar a disposició davant del jutjat de Navalcarnero, que és qui es va fer càrrec de la investigació del crim.