Quatre detinguts a Sant Feliu de Guíxols per la mort d'un empresari a trets a Madrid

La víctima fou crivellat davant el seu negoci

La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) per la mort d'un empresari a trets en un polígon proper a Madrid. Els arrestos s'han fet aquesta matinada, en una operació que culmina més de quatre mesos d'investigacions.

El crim va tenir lloc ara fa quatre mesos, el 29 de setembre del 2015. La víctima era un home de 64 anys, propietari d'un concessionari de compravenda de furgonetes.

Justament, la víctima va rebre els dispars a les portes de l'empresa, situada al polígon de la Fuensanta d'Arroyomolinos. Poc després de les deu del matí, un cotxe es va aturar al davant de la nau industrial. De dins en van baixar dos homes, que anaven a cara descoberta, i un d'ells va engegar diversos trets contra la víctima.

L'home va rebre com a mínim un dispar a l'abdomen, es va desplomar i va ser traslladat d'urgència a l'hospital de Móstoles. Allà, però, va morir al cap de poca estona.La Guàrdia Civil va obrir una investigació per intentar descobrir qui hi havia al darrere del crim. Entre les línies d'investigació, s'apuntava a què el mòbil de l'assassinat era un ajustament de comptes. I és que la víctima, d'ètnia gitana, havia protagonitzat un altre tiroteig. En aquella ocasió, però, va ser ell qui empunyava una pistola i va intentar matar una dona d'un clan rival. Per això, damunt seu pesava una acusació d'intent d'homicidi.

Ara, després de quatre mesos d'investigacions, la Guàrdia Civil ha pogut estrènyer el cercle al voltant dels suposats autors del crim al davant del concessionari. I aquesta matinada, diversos agents vinguts expressament de Madrid han fet les quatre detencions a Sant Feliu de Guíxols. A tots els arrestats se'ls vincula, d'una manera o una altra, amb la mort a trets de l'empresari. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial.