Denunciat un conductor que circulava a 208 km/h per l’autopista

Els mossos també van denunciar un conductor circulant a 170 km/h a Sant Ferriol

Agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar el dia 10 de febrer, un home, de nacionalitat marroquina, de 25 anys i resident a Itàlia, com a presumpte autor d’una infracció de velocitat recollida al Reglament General de Circulació.
 
Els fets van passar el mateix dia 10 de febrer, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 50 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès).
 
Quan passaven uns minuts de les cinc de la tarda, els mossos van detectar un vehicle que circulava a 208 km/h, en un tram on la velocitat està limitada genèricament a 120 km/h.
 
El conductor, que va ser aturat, i se li va notificar una denúncia administrativa que li podria comportar la un cost econòmic de 500 euros i la retirada de 6 punts.
 
170 km/h a Sant Ferriol
 
El dia abans, el 9 de febrer, agents dels mossos van denunciar un altre conductor,  com a presumpte autor d’una infracció de velocitat recollida al Reglament General de Circulació.
 
Els fets van passar el mateix dia 9 de febrer, en un control de velocitat que s’havia establert al quilòmetre 66.2 de l’autovia A-26, dins del terme municipal de Sant Ferriol (La Garrotxa).
 
Quan passaven sis minuts de tres quarts de quatre de la tarda, els mossos van detectar un vehicle que circulava a 170 km/h, en un tram on la velocitat està limitada a 100 km/h.
 
En aquest cas al conductor també va ser aturat i se li va notificar una denúncia administrativa que li podria comportar la un cost econòmic de 500 euros i la retirada de 6 punts.