A presó dos homes per vendre cocaïna al seu domicili i a una botiga de Sant Antoni de Calonge

Els mossos van comissar 70 paperines de cocaïn, 12 mòbils i prop de 5.000 € en efectiu

Els Mossos d'Esquadra, acompanyats d'agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), van detenir les tres persones el dia 11 de febrer a Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà) com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Tenen 24, 41 i 44 anys, nacionalitat marroquina i són tots tres veïns del municipi.

La investigació es va iniciar des de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols el novembre de l’any passat, quan es va tenir coneixement que en un domicili i en un comerç de la població s'hi podia estar venent droga. La policia va fer un seguit de vigilàncies i va concloure que les tres persones estaven venten la cocaïna des del seu domicili i també des d'un comerç a Sant Antoni de Calonge. A més, la distribució de la droga es feia al costat d'una escola.

L'operació va concloure amb l'entrada al domicili, on van detenir dos dels implicats. També hi van trobar una part important de droga. Concretament, 480 grams de cocaïna, 86 grams de cocaïna en roca, 70 paperines de la droga a punt per vendre, juntament amb dotze telèfons mòbils, dues balances de precisió i 4.810 euros en efectiu. Seguidament, es va procedir a l'escorcoll de la botiga on van enxampar el tercer home.

Els detinguts, dels quals només un té antecedents, van passar el dia 12 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que va ordenar l’ingrés a presó per a dos d’ells, mentre que el tercer va quedar en llibertat amb càrrecs.