AraGirona.cat participa en dues categories dels Premis Digitals E-Tech 2015

Una d'elles consisteix en una votació popular que es troba oberta fins el 23 de febrer

AraGirona.cat participa en dues categories en la desena edició dels premis E-Tech. Aquestes són "Premi del públic a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC" i "Premi del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí".

En primera d'elles el guanyador serà escollit mitjançant un jurat especial format per membres de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística. Pel que fa a la segona categoria, consisteix en una votació popular que s'hi pot participar fins el 23 de febrer. Per a escollir AraGirona.cat només cal accedir a l'enllaç i votar. Per tal de poder participar, caldrà estar registrat a Facebook.

Els guanyadors es faran públics en una gala a l'Auditori de Girona que es celebrarà el proper dilluns 29 de febrer.

Els premis

Nascuts el 2002 amb l'objectiu de reconèixer les millors iniciatives gironines en el camp de les noves tecnologies, es dirigeixen a empreses, administracions, entitats i particulars de Girona que hagin desenvolupat iniciatives en l'àmbit de les TIC.

Els organitzadors

Els Premis Digitals E-Tech 2015 estan co-organitzats per l'AENTEG i el Diari de Girona.

L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) és la patronal del sector TIC de les comarques gironines. Els seus objectius són establir punts de contacte i sinèrgies entre els seus associats i entre aquests i terceres parts, la coordinació i defensa dels interessos del teixit d'empreses tecnològiques gironines, l'interlocució davant dels ens governamentals, els serveis als associats i la divulgació i el foment de les noves tecnologies entre la ciutadania. Actualment compta amb més d'un centenar d'associats, que sumen més de la meitat del volum de facturació del teixit a les comarques gironines.

El Diari de Girona és una publicació diària en paper i digital, pertanyent al grup Prensa Ibérica, que informa sobre l'actualitat de les comarques gironines, de Catalunya, de l'Estat Espanyol, i de la resta del món, en diversos àmbits com són l'econòmic, el polític, social o esportiu.