Un lladre roba 1.000 euros i set telèfons mòbils d'una oficina de Banyoles

El sospitós fou detingut quan entrava a una cafeteria del centre de Girona

El migdia del 8 de febrer els mossos de la comissaria de Banyoles van rebre la denúncia d'un robatori perpetrat en un despatx professional del municipi aquella mateixa nit. Un dels treballadors va manifestar que els havien entrat forçant la porta principal i els havien regirat els calaixos i els armaris. De dins, el lladre es va endur 1.000 euros en efectiu, set telèfons mòbils així com una cartera personal i diversa documentació bancària.

La investigació del cas va portar, una hora més tard de rebre la denúncia, a identificar i detenir l'autor dels fets. Una patrulla de paisà que feia tasques de seguretat ciutadana a Girona el va localitzar. Els agents van veure un home, que van reconèixer com al possible autor del robatori, entrant en una cafeteria del centre.

Els mossos el van identificar i escorcollar. L'home portava una bossa de cartró amb quatre telèfons dins les seves capses i a les butxaques dels pantalons van trobar un cinquè telèfon que constava com a sostret, diners en efectiu i documentació bancària. Tots els objectes constaven sostrets del despatx.

Els mossos van recuperar part dels objectes sostrets i els van retornar al seu propietari. El detingut, amb múltiples antecedents, té 43 anys i és veí de Girona. Va passar el dia 9 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona per un robatori amb força i va sortir en llibertat provisional.