Tres detinguts per robar la instal·lació elèctrica i d’aigua de dues cases de Vidreres

Tenen entre 25 i 43 anys, de nacionalitat senegalesa i gambiana

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 2 de febrer, tres homes, d’entre 25 i 43 anys, de nacionalitat senegalesa i gambiana, tots ells veïns de Blanes, com a presumptes autors de dos robatoris amb força interior de domicili.
 
A quarts de tres de la tarda del dia 2 de febrer, els mossos van tenir coneixement que tres persones havien entrat en unes parcel·les de la urbanització Puigventós de la població de Vidreres (Selva).
 
Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder saber la descripció dels autors dels fets, concretament van esbrinar les seves principals característiques si que duien motxilles penjades a l’esquena, també van poder corroborar la direcció de fugida.
 
La patrulla va iniciar la recerca i pocs minuts després va localitzar als tres homes a l’interior d’un vehicle quan pretenien fugir del lloc. A la part del portamaletes del cotxe, els agents van trobar metalls tipus coure i diverses motxilles amb eines susceptibles de ser emprades per cometre fets delictius, tipus tornavís, estenalles, claus angleses.
 
Una altre dotació va comprovar que dues cases aparellades presentaven símptomes de forçament. Tanmateix faltava tota la instal·lació elèctrica i d’aigua i els sanitaris es trobaven desmuntats per terra.
 
A més, en una zona boscosa pròxima als fets es va localitzar dos sacs plens de cablejat elèctric, una pica d’acer inoxidable i una balança de cuina.
 
La policia va detenir els tres homes com a presumptes autors de dos delictes contra el patrimoni.
 
Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 2 de febrer a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat.