Anselm Ramos (PDB) renúncia com a regidor i deixa el govern de Blanes en minoria

Les seves atribucions passaran a mans dels regidors Joaquim Torrecillas i Xavier Oms

Anselm Ramos ha presentat la renúncia com a regidor aquest matí al registre de l'Ajuntament de Blanes, un fet que debilita encara més el pes del govern tripartit de la ciutat que, abans de la seva sortida, ja tenia un regidor menys que l'oposició. Ramos, regidor de Turisme i Mitjans de Comunicació Locals, ha justificat a l'escrit que ha decidit passar a l'oposició per 'motius personals'.

L'alcalde, Josep Trias, ha dit que 'és de justícia' reconèixer la 'bona tasca' de Ramos al capdavant de la regidoria fins ara i ha remarcat que l'equip de govern 'ha de continuar treballant'. Per això, el mateix dia de la renúncia de Ramos, l'alcalde ja ha anunciat qui sons els regidors que assumeixen les funcions del regidor del PDB. Per una banda, Trias ha nomenat com a regidor delegat de mitjans de comunicació Joaquim Torrecillas -que actualment és regidor de Govern Municipal, Policia Local i Protecció Civil- i les atribucions d'Esports les ha atorgat a Xevi Oms, actualment regidor delegat de Participació ciutadana.

Els regidors del PDB són Anselm Ramos i també Fernando Gómez, que és regidor de Turisme i Fires i Festes. Fins al moment, Gómez no ha presentat la seva renúncia i, per tant, continuarà formant part del govern tripartit.