Detingut un narcotraficant que tenia un magatzem amb més de 7kg d'heroïna a Figueres

L'arrestat va aconseguir fugir però l'han detingut finalment a Empuriabrava

En el marc d'un operatiu contra un grup organitzat de narcotraficants, els investigadors de la policia estatal van descobrir que un pis de Figueres podria ser una base de distribució d'heroïna. Amb la vigilància, els agents van comprovar que un parell de cops per setmana, un home entrava al pis, s'hi estava poca estona i tornava a marxar.

Aleshores, van desplegar un operatiu policial per interceptar el vehicle que usava el sospitós. El conductor va aconseguir donar-se a la fuga sense que el poguessin arrestar. Durant l'escorcoll, la policia va trobar dins el cotxe dos paquets que contenien 550 grams d'heroïna, a més d'un telèfon mòbil i diversa documentació.

Segons les indagacions policials, el fugitiu tenia rellogada des de feia un mes, de forma verbal, una habitació al domicili habitual d'un altre home d'origen marroquí. Havia tancat l'habitació amb cadenat. El sospitós no dormia allà i només hi anava de forma esporàdica un parell de vegades a la setmana.

Quan els agents van fer l'entrada i escorcoll de l'habitació, van trobar diversos paquets d'heroïna amb un pes total de 7,1 quilos, confirmant així que l'habitació feia de magatzem de drogues.

La investigació va continuar, centrada en localitzar el sospitós. Mesos després, l'han detingut a Empuriabrava. Duia a sobre 3.000 euros en efectiu i diverses targetes SIM d'operadors diferents.

El detingut ha passat a disposició judicial i ha ingressat a presó a l'espera de judici.