Ibrahim Ezzaydouny del FCB guanya la 27a edició del Cros de Vidreres

Aquesta és l'última prova del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva

Ibrahim Ezzaydouny del Futbol Club Barcelona va ser el guanyador de la 27a edició del cros de Vidreres, que es va celebrar aquest diumenge, 7 de febrer al matí a la zona esportiva d’aquesta població. Els atletes absoluts masculins havien de fer mésde quatre quilòmetres en un circuit molt ràpid, que amb la pluja que va caure va oferir un molt bon espectacle. Des del primer moment es va formar un grup capdavanter format per atletes del FCB, el Cornellà Atlètic i el CA La Sansi. Finalment va ser Ibrahim Ezzaydouny (FCB) qui va arribar primer a meta seguit pel seu company d'equip Ibrahim Chakir. Mohamed Ait Ben Aiss del Cornellà Atlètic va ser qui els va acompanyar al podi. En aquesta cursa hi varen participar més d'un centenar d'atletes.

Enguany, la 27a edició del Cros de Vidreres acollia el Campionat de Catalunya per equips de Cros Curt i també la jornada d’ahir va fer de cloenda del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva després de deu proves.

Pel que fa la categoria femenina, que podien fer equip amb atletes promesa, sènior i veteranes, van disputar una cursa amb molt bona participació on Montse Mas (FCB) es va imposar en una ajustada final a les atletes del CA Manresa Meritxell Soler i Aniria Mata. Mas va confirmar així el seu bon estat de forma aquesta temporada, després d'imposar-se el passat cap de setmana a la Copa de la Reina, a València, en el 1.500 i batre el rècord estatal de 800 metres de W35 en pista coberta.

A la classificació per equips, en categoria masculina, el Rios Running Team va assolir la primera posició, la segona va ser per al CE Montornés i la tercera per el JA Sabadell. A pocs punts va quedar el primer dels clubs gironins, el CA La Sansi, amb José Luis Blanco com a capità, que va arribar a meta a la sisena posició. Aquests equips es classifiquen així per al Campionat d'Espanya de Cros.

Per equips, en la categoria femenina, va ser el CA Manresa qui va assolir la millor puntuació per davant del Lleida UA i l'AA Catalunya, segones i terceres.

A la classificació del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, on puntuen les millors actuacions dels atletes al llarg de les 10 jornades anteriors, es va imposar Hamid Kabouri i Anna Quílez, tots dos atletes del CA Lloret-la Selva.

El Circuit Gironí de Cros es clourà el pròxim diumenge a Girona, amb la 18a edició del cros de la ciutat, que enguany acull el 97è Campionat de Catalunya de Cros coincidint amb el centenari de la Federació Catalana d'Atletisme, i on es preveu la participació de d’uns 2.500 atletes d'arreu de Catalunya.