Amplien els dies i els horaris d'obertura al públic del castell de Montsoriu

Es pot visitar des del 2011

El castell de Montsoriu celebrarà els cinc anys d’obertura al públic amb l’ampliació dels dies i horaris d’obertura al públic a partir del pròxim mes de març, coincidint amb la Setmana Santa. D’aquesta manera, es pretén continuar en el seu procés de creixement que ha estat constant en els cinc anys que han passat des que va obrir les seves portes als visitants, a principis de l’any 2011.

Una de les novetats per a aquest any i que evidencien l’ampliació d’oferta al públic és la obertura del castell durant tota la Setmana Santa, concretament durant tot el període de vacances escolars. Així, des del 18 fins al 28 de març, el castell de Montsoriu es podrà visitar de les deu del matí a les cinc de la tarda. Paral•lelament i continuant amb la dinàmica iniciada l’any passat amb la posada en marxa de les xarxes socials del castell, de dilluns a Dijous Sant es farà l’oferta 2x1 als que facin un “m’agrada” a través de les xarxes socials.

Després de Setmana Santa, ja al mes d’abril, els dies que el castell s’obrirà al públic també s’amplia un dia i, per tant, cada setmana el castell romandrà obert al públic de dijous a diumenge. Enguany, el preu de l’entrada general serà de 5 € (1 € més amb guia) i els dijous dels mesos d’abril i maig es convertirà en el “dia del visitant”, es farà un descompte del 20% en totes les modalitats. El preu de l’entrada als jubilats i estudiants és de 3 €, i hi ha entrada gratuïta per als menors de 13 anys. Així mateix, el castell de Montsoriu ofereix avantatges als posseïdors del carnet dels Cllub Super 3 (entrada de franc) i als del club El Punt Avui i Club Vanguardia, que tenen dues entrades al preu d’una.

Cinc anys d’obertura al públic

Durant els cinc anys d’obertura al públic, Montsoriu, el gran castell gòtic de Catalunya, s’ha anat consolidant com al monument de referència a la comarca de la Selva, amb prop de 40.000 visitants i, proporcionalment, segurament el que ha crescut més en nombre de visitants en els darrers anys. Sens dubte, la xifra del 2015, que va doblar la xifra de l’any anterior, i durant el mes de gener s’ha duplicat el nombre de visitants de l’any 2015, amb la qual cosa les perspectives per a aquest any són molt positives i demostren que la visita a Montsoriu s’està consolidant com a una sortida indispensable en l’agenda de les sortides de cap de setmana.