Se suspèn per la pluja la segona rua de Carnaval de Lloret de Mar

Estava previst que sortissin a fer gresca un total de 22 colles i 1.700 participants

L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha decidit anul·lar a última hora la segona rua de Carnaval de la localitat que s’havia de fer aquest diumenge a les dotze del migdia. La causa ha estat la pluja que des de primera hora del matí cau a la zona.

En concret, avui s’havia de realitzar la segona rua de Carnaval del municipi. La primera es va fer ahir, dissabte a les quatre de la tarda, i hi van concursar 22 colles, dividides amb 13 carrosses i nou comparses, amb un total de 1.700 participants. La rua va atreure milers de persones que van agrupar-se sobretot al passeig marítim de la vila i a la zona de la Riera per gaudir de la gresca i la disbauxa d’aquesta festa popular.

Des del consistori han explicat que no tenen previst repetir o aplaçar aquesta segona rua un altre dia i que el jurat ja va poder decidir les colles guanyadores durant la representació que es va fer aquest dissabte. La rua d’aquest diumenge està pensada per als infants i les famílies.


Sobretot per aquella gent que dissabte treballava i no van poder veure les disfresses de les colles. Enguany, s’hi van sumar el mateix número de colles que l'any passat, 22, però el consistori va registrar un increment del nombre de persones dins de les comparses i les carrosses. “Hem vist un nivell més alt que altres anys, la gent s’ha esforçat amb el vestuari i les coreografies”, ha explicat Albert Robert, primer tinent d’alcalde de la localitat. Aquest any, les colles participants provenien d'arreu de la comarca de la Selva - Fogars de la Selva, Maçanet-Massanes, Blanes, Tossa de Mar, Riells i Viabrea- i fins i tot s'hi havien apuntat comparses de la comarca de la Garrotxa.