L'ERAM crea una escola internacional que ofereix graduats oficials anglesos

El primer curs serà un grau en Graphic Communication

L’Escola Universitària ERAM de Salt (Gironès) ha creat una nova Escola internacional sota el nom d'ERAM Crossmedia College, que impartirà formació universitària en anglès en el camp de les tecnologies emergents aplicades a la comunicació (audiovisual, multimèdia, disseny gràfic, fotografia i il·lustració, entre d'altres).

Aquesta nova escola oferirà degrees de tres anys de durada, estudis universitaris oficials anglesos, gràcies al conveni d’afiliació signat amb l'Universitat de Northampton. L’objectiu de l’ERAM és convertir-se en un campus de referència a la Mediterrania d’aquesta universitat anglesa.

Els primers estudis que ofertarà l’ERAM pel proper curs acadèmic 2016/2017 serà un degree en Graphic Communication en les especialitats de disseny gràfic, fotografia o il·lustració. Aquests estudis s’iniciaran el proper mes de setembre.

L’ERAM Corssmedia College esdevindrà l’única escola del nord de Catalunya que ofereix un grau oficial en anglès de disseny gràfic. En els propers anys preveu ampliar la seva oferta formativa amb altres graus impartits íntegrament en llengua anglosaxona.

La presentació oficial d’aquesta nova escola, i també dels seus primers estudis, és va fer el passat dimarts 2 de febrer, aprofitant la inauguració de l’exposició i conferència del prestigiós dissenyador Chang Sik Kim, professor, dissenyador i tipògraf, que es mou entre Corea i California, membre de l'AIGA (American Institute of Graphic Arts ) i guardonat amb diferents premis en disseny.

Chang Sik Kim va impartir una conferència sobre disseny, tipografia i creativitat titulada: Tipografia i creativitat // Typogram & Image Making. El ponent va presentar el seu procés creatiu i el seu treball tipogràfic on explora l'univers iconogràfic de significats i símbols generat mitjançant l'ús de les lletres combinat amb imatges.

Aquesta sessió és la primera d’un cicle de conferències i tallers amb dissenyadors de prestigi internacional que s’organitzaran al llarg de l’any dins del curs acadèmic del Grau en anglès de Disseny Gràfic.