Unes 80 persones van participar a les sessions formatives del Centre-Eix de Negoci al gener

Esperen mantenir aquesta xifra el que resta de trimestre

Un vuitantena de persones han participat en les sessions de formació que s’han realitzat al Centre- Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners durant el mes de gener.

El cicle de seminaris de formació, que es va iniciar ja l’any passat, és una de les activitats que ha tingut molt bona acollida entre els emprenedors i autònoms de la comarca de la Selva.

Així ho constaten les xifres que es van assolir ja l’any passat i també durant aquest primer mes de gener i es preveu que es mantingui aquesta tendència en les formacions que hi ha planificades per a la resta d’aquest trimestre.

Com conèixer bé els nostres clients

Pel que fa al primer taller d’aquest mes de febrer, que s’ha fet aquest dimecres dia 3 de febrer, portava per títol: “Com conèixer millor els nostres clients”, i tenia com a objectiu com fer un estudi de mercat amb el qual obtenir informació dels clients. En el transcurs de la sessió s’han donat les eines imprescindibles per poder confeccionar un estudi de mercat amb el qual obtenir informació dels nostres clients actuals i potencials i poder assolir uns objectius de venda òptims i ser competitius a l’hora de comunicar els valors de la nostra empresa.

La formació, en la qual han participat una vintena d’assistents, ha anat a càrrec de Martí Juanola, assessor de màrqueting i consultor en estratègia empresarial participants. En el marc d’aquesta sessió Martí ha recordat: “és vital per a qualsevol emprenedor i petita empresa conèixer el mercat al qual van dirigits els seus productes i serveis per tal d’elaborar una estratègia comercial efectiva”. En aquesta línia ha assenyalat: “Cada vegada més disposar d’informació, tant del client com de la competència, és necessari per prendre decisions i posicionar el nostre projecte i/o empresa en el mercat.”

La setmana vinent la sessió es farà el proper dimecres dia 10 de febrer i la temàtica se centrarà en “Com fidelitzar els nostres clients”.