Detingut un menor per l'apunyalament del vigilant de seguretat del Lidl a Girona

El jove es volia endur ampolloes de vodka sense pagar

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 17 anys per l'apunyalament del vigilant de seguretat d'un supermercat de Girona. El menor d'edat, que té antecedents i és d'origen hondureny, va agredir la víctima dimecres i ho va intentar amb el caixer d'un altre establiment proper perquè van frustrar el seu intent de robar ampolles de vodka. El delinqüent va fugir dels supermercats però una patrulla de seguretat ciutadana que el buscava el va detenir cap a les deu de la nit a la carretera Santa Eugènia. Els mossos li atribueixen dos robatoris amb violència i intimidació. El vigilant, que va ingressar al Trueta, va rebre una ganivetada per l'esquena que li va afectar el pulmó.

Cap a quarts de quatre de la tarda, el jove va entrar al supermercat Lidl que hi ha a l'avinguda Josep Tarradellas, a tocar del McDonald's del Güell i del col·legi Maristes. El noi va provar d'endur-se sense pagar una ampolla de vodka del supermercat.

El vigilant de seguretat, però, se'n va adonar i el va retenir. Aleshores, el jove va treure un ganivet, li va clavar a l'esquena i va fugir corrents del lloc.

Una ambulància va traslladar el vigilant a l'Hospital Josep Trueta de Girona. L'home va ingressar a urgències. La ganivetada li va afectar el pulmó.

Dues hores després, cap a quarts de sis de la tarda, el jove va entrar al Mercadona que hi ha a tocar del col·legi Bell-lloch, al carrer riu Güell. Aquest supermercat es troba més o menys a un quilòmetre del Lidl. Novament, el noi va provar d'agafar una ampolla de vodka i endur-se-la sense passar per caixa.

Un caixer del supermercat se'n va adonar i va provar d'aturar-lo. El jove, de nou, es va treure el ganivet d'entre la roba i el va intentar apunyalar en dues ocasions. L'empleat, però, va poder esquivar les estocades. El noi va tornar a fugir.

Els Mossos d'Esquadra van desplegat diverses unitats a la zona per intentar localitzar-lo. Cap a les deu de la nit, una patrulla de seguretat ciutadana el va detenir a la carretera Santa Eugènia. El detingut és menor d'edat, té 17 anys, acumula antecedents i és d'origen hondureny.

Els mossos li atribueixen dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un dels quals inclou les lesions per l'apunyalament del vigilant.