Dos detinguts per robar dins una estètica a Palafrugell

Van ser identificats amb la càmera de seguretat

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 26 de gener a Palafrugell (Baix Empordà), dos homes, de 18 i 19 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Palafrugell, com a presumptes autors d’un robatori amb força interior d’establiment.
 
A quarts de cinc de la matinada del dia 26 de gener, els mossos van saber que dos joves havien entrat a robar en una estètica a la població de Palafrugell (Baix Empordà).
 
Els lladres havien forçat la porta d’entrada, trencant el vidre amb una pedra, i una vegada dins de l’establiment van sostreure el canvi de la caixa registradora.
 
Gràcies a les càmeres de seguretat de l’establiment, els agents van poder veure l’aparença dels dos lladres.
 
Fent recerca per rodalies, la patrulla va localitzar als dos joves que sortien d’un pàrquing que coincidien plenament amb els sospitosos. A més, a pocs metres del lloc, en una zona verda, van trobar una clau anglesa i dos tornavisos que havien utilitzat per forçar la botiga.
 
La policia va detenir els dos joves com a presumptes autors d’un un delicte contra el patrimoni.
 
Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 27 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.