Quatre detinguts per robar beguda i electrodomèstics al bar del camp de futbol de Lladó

Tenen 18 i 19 anys, són veïns de Figueres i el Far de l'Empordà

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre nois de 18 i 19 anys, veïns de Figueres i el Far de l'Empordà, per un delicte de robatori amb força.

Els agents han rebut l'avís pels volts de dos quarts de dues de la matinada.

Una patrulla s'ha desplaçat fins al camp de futbol de Lladó (Alt Empordà) i han entrat al bar per fer les comprovacions. Un cop a dins s'han trobat els quatre joves 'in fraganti'.

Ja havien carregat un televisor i una cafetera al cotxe que duien on també hi havia unes cisalles. També havien tret del local bosses de patates, llaunes de refrescos i cerveses i ampolles de whisky, ginebra i vodka i ho tenien a punt per emportar-s'ho. En veure els agents, els joves han intentat escapar i només un ho ha aconseguit.

Els agents han identificat els tres joves i els han detingut per un delicte de robatori amb força. L'altre noi ha pogut ser localitzat a casa seva, al Far de l'Empordà, a les cinc de la matinada.Cap d'ells té antecedents i continuen detinguts a la comissaria de Figueres a l'espera de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'aquesta localitat.