L'Espai Gironès organitza tallers i jocs pels infants

El nou espai està obert de dijous a dissabte

Tallers, una zona de lectura amb sofàs i una zona de jocs per interactuar amb altres nens i nenes. El nou Espai Petits que s’ha posat en funcionament a l’Espai Gironès, el Kids Club, s’ofereix des de dijous i fins dissabte a les famílies que vulguin deixar la mainada amb una monitora mentre fan les compres i gaudeixen de les instal·lacions. Els responsables del centre comercial han optat per ampliar aquesta oferta als dijous (l’any passat l’Espai Petits estava obert els divendres i dissabtes) i convertir-lo en un espai exclusiu per a nens i nenes de 4 a 12 anys.

Les famílies disposen d’una hora i mitja i durant aquest període de temps els més petits poden decidir en quines activitats volen participar. L’Espai Petits té una capacitat per a una vintena de nens i nenes, i els horaris són de 17:30h a 20:30h, de dijous a dissabte, i els dissabte també al matí: de 11:30h a 14:00h. Els tallers ocupen l’espai principal. Aquest mes de febrer se n’ofereixen de màscares de carnestoltes (els dies 4, 5, 6, 11, 12 i 13) i un per construir el propi cotxe (els dies 18, 19, 20, 25, 26 i 27).
 
És la quarta vegada que l’Espai Gironès ofereix als visitants l’Espai Petits, que inclou cada any novetats molt atractives. Els Kids Club es va posar en funcionament el 21 de gener i estarà obert tres dies a la setmana durant tot l’any.