Detingut un jove per robar a un domicili de Fogars de la Selva i a un bar de Blanes

L'arrestat tenia una ordre de detenció pendent d'un jutjat de Pineda de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 21 de gener a Blanes (Selva), un jove, de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes, com a presumpte autor d’un robatori amb força interior d’establiment. El noi tenia una ordre de detenció pendent del jutjat de Pineda de Mar (Maresme) per un robatori interior de domicili.
 
A quarts de dues de la matinada, els mossos van saber que un jove havia entrat a robar en un bar de la població de Blanes. La propietària que té el seu domicili a sobre de l’establiment va veure al jove que havia forçat el seu bar i també va poder veure en la direcció en la qual fugia.
 
Acte seguit, els agents van fer recerca per la zona i van localitzar a l’home a l’avinguda Catalunya de la població de Blanes.
Els mossos van identificar al fugitiu i van comprovar que tenia una ordre pendent d’un jutjat de Pineda per un robatori amb força a domicili comés el 4 de novembre a la localitat de Fogars de la Selva.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 28 de febrer a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat.