L'Espai Gironès lliura 11.000 euros de la campanya solidària de Nadal a Càritas

Els diners es destinaran al programa SIE

L’Espai Gironès ha fet entrega a Càritas d’un xec d’11.017 euros aconseguits per mitjà de la campanya solidària de Nadal i també ha lliurat els 474 productes alimentaris al Banc dels Aliments. La campanya Aquest Nadal tots hi guanyem! que l’Espai Gironès ha impulsat, en col·laboració amb cinc clubs esportius gironins, per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social ha estat un èxit, segons apunten fonts del centre comercial.

S’ha arribat als 11.017 punts solidaris, aconseguint d’aquesta manera superar l’objectiu proposat, i s’han transformat en 11.017 euros. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la resposta social tant positiva que s’ha obtingut un any més. El director de Càritas a Girona, Ramón Barnera, ha manifestat la seva gran satisfacció pels diners aconseguits, que es destinaran al programa SIE per afavorir, a través de l’esport, la integració de joves en risc d’exclusió social. El president del Banc dels Aliments a Girona, Frederic Gómez, ha agraït a l’Espai Gironès la iniciativa, que ja arriba a la quarta edició.

Destaca la gran participació que hi ha hagut per part dels clubs esportius col·laboradors: el Girona FC, l’Spar Citylift Girona, l’Handbol Bordils, el Club Patinatge Artístic Girona i el Girona Club Hoquei i ADN gironí, així com per part dels  visitants de l’Espai.  

L’Espai Gironès , que  aquest 2015 ha celebrat el seu desè aniversari, s’ha consolidat com a centre de referència a les comarques de Girona i les dades del balanç de l’any passat confirmen la tendència a l’alça pel que fa al creixement econòmic. Durant el 2015 el Centre Comercial va rebre 9.036.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar vendes per valor de  95’7  milions d’euros, un 2’5 % més que l’any anterior. Al 2014 les vendes van créixer un 3’2 % respecte al 2013.
Els sectors que més han crescut  durant el 2015 són la restauració , el de parament i complements per la llar i l’oci.