Detenen dos homes que cultivaven 230 plantes de marihuana en una casa de Begur

Els detinguts també havien manipulat el comptador de la llum de l’immoble

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el dia 21 de gener a Begur (Baix Empordà), dos homes, de 43 i 26 anys, de nacionalitat Espanyola i veïns de Begur (Baix Empordà), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.
 
Els fets s’inicien a finals d’octubre de l’any passat quan un informe de la policia local de Begur, va alertar els mossos que en un habitatge ocupat del carrer Pere Quart de la localitat de Begur s’hi estaria conreant marihuana.
 
Després d’una extensa investigació i quan van tenir l’ordre judicial d’entrada a l’habitatge, els agents hi van trobar a dins un total de 230 plantes de marihuana, una bàscula de precisió i estris per garantir el creixement com bombetes i transformadors ben instal·lats.
 
Els mossos van detenir els dos homes que es trobaven dins de l’habitatge com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, també es va comprovar que el comptador de la llum del domicili estava manipulat i per això també van encausar els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.
 
Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 22 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.