El detingut per pedofília a Girona va agredir sexualment una nena de 12 anys el 2008

L'Audiència el va condemnar a 1 any i 3 mesos de presó

El veí de Girona detingut per la policia espanyol per assetjar menors després d'aconseguir que li enviessin fotografies íntimes té antecedents per delictes sexuals. Fonts properes a la investigació detallen que actualment es trobava en llibertat provisional.

A més, l'any 2009 l'Audiència de Girona el va condemnar per agredir sexualment una nena de 12 anys. La sentència, que es va publicar aleshores, concloïa que cap a dos quarts de dues de la tarda del 19 de desembre del 2008 el detingut va veure com la nena entrava a un edifici del carrer Figuerola.

La va seguir i, aprofitant que la menor es va entretenir mirant el correu, va entrar al portal i es va amagar a l'ascensor.Quan la nena s'hi va acostar, la va agafar pel braç i la va estirar cap a dins, mentre amb l'altra mà li grapejava el cul. La nena va aconseguir desfer-se'n mitjançant una clau de judo i va córrer escales amunt cap a casa seva. Ell la va seguir i a l'alçada del segon pis li va agafar el peu dret i la va començar a estirar cap a ell.

La nena, que aleshores tenia 12 anys, es va agafar amb força a la barana i d'una puntada de peu se'n va poder desfer de nou. Es va poder refugiar a casa seva. Durant el judici, l'home va admetre que havia tocat el cul a la nena, tot i que va negar haver-la perseguit per l'escala. La sentència però, va donar plena credibilitat al relat de la menor i va condemnar el pedòfil a 1 any i 3 mesos de presó per un delicte d'agressió sexual amb un atenuant de reparació del dany perquè havia consignat 105 euros abans del judici per cobrir la indemnització. També li van imposar 6 dies de localització permanent per una falta de lesions, pel mal que es va fer la nena quan la va fer caure durant la fugida.