Detenen dos lladres que van robar en una casa de l'Estartit

Els delinqüents tenen 18 i 20 anys

El cas que ara s'ha tancat va tenir lloc la matinada del 31 de desembre de l'any passat. Aquella nit, pels voltants de la una, els quatre lladres van entrar a robar en una casa del carrer de la Gola de l'Estartit.

De l'habitatge, van començar a endur-se'n objectes de valor, com ara un televisor, diversos aparells electrònics i també bicicletes.El grup, però, no comptava que un veí havia sentit sorolls i va decidir alertar la policia. Quan estaven carregant el botí, agents de la Policia Local de Torroella de Montgrí i Mossos d'Esquadra els van sorprendre en plena feina.

La policia va poder detenir dos dels lladres al mateix lloc, però els altres van fugir corrents i es van escapolir, aprofitant la foscor de la nit. Els mossos van obrir una investigació i van poder saber-ne la identitat. Es tractava de dos joves de 18 i 20 anys, el primer anglès i el segon espanyol, que viuen a Torroella de Montgrí mateix i a Sant Gregori.

La policia va emetre una ordre de recerca i detenció i aquests darrers dies els ha pogut detenir a tots dos.A un d'ells el van trobar el 7 de gener al carrer Eivissa de Torroella. I cinc dies més tard, una patrulla va emmanillar l'altre a l'avinguda Costa Brava del mateix municipi. A tots dos, igual com ja es va fer amb els altres lladres, se'ls imputa un delicte de robatori amb força a domicili. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.