Detenen un jove de 19 anys i dos menors per robar a l’interior de dos cotxes a Torroella de Montgrí

Els Mossos també han enxampat un quart implicat, de 26 anys, que va comprar els objectes sostrets

El passat 14 de gener, la Policia Local de Torroella de Montgrí va saber que uns lladres havien trencat el vidre d’una finestreta d'un vehicle estacionat al carrer Migdia del municipi. Unes hores més tard, també van rebre l’avís que de l’interior d’un altre cotxe aparcat al carrer Negre de la vila s’havien emportat una tauleta electrònica i una bossa de gelats.

En tots dos casos, els autors van utilitzar el mateix sistema per emportar-se els objectes de valor. Davant d’aquests fets i amb la descripció de les persones implicades en els robatoris, els Mossos van iniciar una investigació que ha conclòs amb la detenció de tres persones – un jove de 19 anys i dos menors d’edat- pels dos robatoris amb força a l’interior dels vehicles.

A més, els policies van poder identificar el comprador dels objectes sostrets, valorats en més de 800 euros, i van detenir-lo per un delicte de receptació. L’home és un jove de 26 anys veí de Torroella de Montgrí. Tots els objectes sostrets han estat retornats als seus propietaris.

Els dos menors d’edat detinguts van ser lliurats al seus tutors legals i han estat citats per presentar-se davant de la Fiscalia de Menors de Girona. Pel que fa als dos joves majors d’edat, de 19 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina i veïns de Torroella de Montgrí, han estat citats a presentar-se davant del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la La Bisbal d’Empordà quan siguin requerits.