Mor un altre gos per enverinament a la zona del Pla de l'Ametller de Banyoles

La Policia Local creu que l'animal hauria entrat en contacte amb restes del verí que es va descobrir el 9 de gener

Un gos ha mort aquest matí per enverinament a la zona del Pla de l'Ametller de Banyoles i ja són set els animals morts i tres més d'afectats. La Policia Local de Banyoles ha trobat la bèstia amb signes d'enverinament i se l'han endut a un veterinari que no ha pogut fer res per salvar-li la vida. En aquell moment no hi havia el propietari, que ja ha pogut ser localitzat, i això complica saber en quin punt exacte l'animal s'ha enverinat.

La Policia Local creu que es tractaria de restes del verí que es va descobrir el 9 de gener. Segons l'Ajuntament de Banyoles, el balanç és fins ara de deu gossos afectats, dels quals set han mort. Els Mossos d'Esquadra segueixen amb la investigació per descobrir qui hi ha al darrere i la Policia Local continua amb les tasques de vigilància a la zona.

Els agents s'han trobat l'animal al parc Manel Saderra que hi ha a la zona del Pla de l'Ametller on hi va haver els enverinaments. Com que no anava amb el seu propietari, no s'ha pogut saber exactament a on ha entrat en contacte amb el verí però la policia creu que podria haver passat al mateix passeig o a algun camp del voltant. Els agents l'han portat a un veterinari però no s'ha pogut fer res per salvar-lo.

Aquest és el setè gos que mor emmetzinat a aquesta zona des que el 9 de gener passat van saltar les alarmes amb els primers animals morts. La Policia Local creu que es tractaria de restes de l'enverinament i no pas un episodi nou. El balanç a dia d'avui és de deu gossos enverinats, dels quals set han mort. La Policia Local de Banyoles continua amb la vigilància a la zona i els Mossos d'Esquadra segueixen amb la investigació per aconseguir trobar el culpable.