Investiguen dos homes per conduir amb un permís fals a les comarques gironines

Es tracta de dos veïns de Celrà i Sils de 39 i 28 anys

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos homes de 39 i 28 anys, veïns de Celrà (Gironès) i Sils (Selva), com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de document públic.

Els mossos van tenir coneixement d'un possible carnet fals el 28 de setembre de l'any passat. Un home de 39 anys, veí de Celrà i de nacionalitat gambiana va demanar bescanviar el permís de conduir portuguès per l'espanyol. Després d'examinar-lo, es va determinar que el document era fals. Els mossos del Grup de Recerca i Documentació el van localitzar el 13 de gener i li van obrir diligències penals com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de document públic.

El segon cas es va detectar la matinada del 6 de gener, durant un control d'alcoholèmia a l'N-II al seu pas per Fornells de la Selva (Gironès). Eren cap a quarts d'una quant una patrulla de mossos va aturar el conductor que va mostrar un carnet de conduir d'Hondures. Els agents el van examinar i van sospitar que es podria tractar d'un document fals. Per això ho van fer arribar als efectius del Grup de Recerca i Documentació que dos dies més tard van confirmar que el document havia estat falsificat. A més a més, el conductor també està essent investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per portar un cotxe sense haver tingut mai el permís de conduir. Es tracta d'un home de 28 anys, veí de Sils i nacionalitat hondurenya que té antecedents.

Tots dos van ser citats i passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan siguin requerits.