Enxampen un lladre que havia robat en un garatge i pretenia endur-se un cotxe de dins

Al detingut li consten tres ordres d'ingrés a presó pendents

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sarrià de Ter un home de 37 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un robatori amb força i un robatori i furt d'ús de vehicle en grau de temptativa, així com per un delicte d'usurpació de l'estat civil.

Els mossos que es van desplaçar fins a la casa de Sarrià de Ter on s'havia denunciat el robatori van comprovar que la porta del garatge estava forçada i que a dins hi havia el cotxe dels propietaris estacionats que es corresponia amb les claus que portava el lladre. Al maleter hi havia preparats diversos objectes sostrets del mateix garatge a punt per endur-se'ls.

Concretament, un rotlle de cable de coure, dos martells elèctrics, una radial i un fogonet de càmping gas, valorats en 1.200 euros. Un cop a comissaria, els mossos van esbrinar que s'havia identificat amb una identitat falsa per evitar l'ingrés a presó. Tenia tres ordres pendents dels jutjats de Barcelona i Granollers.L'autor de sis delictes més La unitat d'investigació dels mossos de Girona li va atribuir sis delictes més comesos entre el 7 i 9 de gener.

Concretament, l'autoria de dos robatoris amb força a l'interior de dos domicilis de Girona, tres delictes de danys causats en tres domicilis de Sarrià de Ter i Girona per danyar els bombins quan pretenia entrar a robar-hi, així com el robatori en un domicili del barri de Montjuïc de Girona d'on va sostreure el turisme del garatge. Aquest vehicle va ser localitzat aquella mateixa nit a Badalona quan el lladre, alertat per un control dels mossos i de la Policia Local de Badalona, es va donar a la fugida i el va abandonar.

A part del turisme també havia sostret del domicili diversos abrics de pell valorats en 12.000 euros. El detingut, de 37 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i nacionalitat espanyola, comptava amb multitud d'antecedents per fets similars. El 13 de gener va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va ordenar el seu ingrés a presó.