Comencen a declarar davant del jutge els pares del nen trobat mort a Girona

La parella està detinguda des del dimarts per un delicte d'homicidi imprudent

Els pares del nen trobat mort dimarts a un pis de Girona han començat a declarar aquest matí passades les 10 davant del titular del jutjat d'instrucció número 2 de Girona.

La parella, de nacionalitat nord-americana, està detinguda des del dimarts, quan els mossos van trobar el cos del seu fill petit de 7 anys en un llit, on hi portava més d'un mes mort. Els consideren autors d'un delicte d'homicidi imprudent. La policia ha traslladat els detinguts pels volts de les vuit del matí fins als Jutjats de Girona.

A les portes de l'edifici hi ha un gran desplegament de mitjans. El jutge haurà de decidir si envia els pares a la presó o els deixa en llibertat a l'espera de judici. Els altres dos fills del matrimoni estan atesos per la Direcció general d'atenció a la infància i l'adolescència.

El jutge Manuel Marcello ha començat a prendre declaració al pare, Bruce H., passades les deu del matí. La seva declaració ha durant menys d'una hora. El detingut ha necessitat assistit per un intèrpret perquè només parla anglès i francès.