Enxampen un conductor acusat d'atropellar un vianant a Figueres i donar-se a la fuga

L'home, veí de Castelló d'Empúries, circulava begut

Els fets van succeir poques hores abans de la nit de Reis, el passat 5 de gener a les vuit del vespre. Segons ha confirmat la Guàrdia Urbana de Figueres, el conductor - que viu a Castelló d'Empúries- va atropellar una persona que creuava el pas de vianants de l'avinguda Vilallonga amb el carrer Arquitecte Ricard Giralt.

Després de l'incident, el conductor no es va aturar i va donar-se a la fuga. La víctima va quedar estesa a terra, inconscient, amb diverses ferides i va haver de ser traslladada a l'Hospital de Figueres on ja ha rebut l'alta mèdica.

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir enxampar-lo una estona més tard, mentre feien un control d'alcoholèmia a la zona. Els agents van detectar un vehicle que presentava danys i diversos desperfectes a la carrosseria. Davant d'aquest fet van decidir investigar el conductor i van veure que l'home tenia un requeriment.

A més, els policies van denunciar-lo perquè conduïa begut, amb una taxa d'alcohol de 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Posteriorment, els policies van lliurar l'home a la Guàrdia Urbana de la capital de l'Alt Empordà que s'encarrega de l'atestat i la investigació de l'atropellament. Els agents ja han posat els fets en coneixement del Jutjat de guàrdia de Figueres.