L'autòpsia del nen mort a Girona no troba signes de violència

Els forenses extreuen mostres del cadàver per esbrinar si havia ingerit alguna substància tòxica o algun còctel de medicaments

L'autòpsia que els forenses de l'Institut de Medicina Legal de Girona han fet al cos del petit no ha detectat signes de violència. Els metges, per tant, no han trobat cap evidència que els faci pensar que algun fet violent va acabar amb la vida del petit de 7 anys.

El cos del nen feia més d'un mes que estava al pis. Això ha fet que els forenses ho tinguin difícil per treballar, ja que el cos estava molt degradat i en un estat avançat de descomposició. Per tenir més informació sobre què li va causar la mort, han extret mostres del cos del nen per enviar-les a analitzar. Aquesta informació serà valuosa per saber si el menor havia ingerit algun tipus de substància tòxica o de còctel de medicaments que li causés la mort.

Aquesta primera exploració dels forenses coincideix amb el que havia observat la policia quan va descobrir el cos. Des d'un primer moment, l'observació del cadàver no feia pensar que el menor hagués mort de forma violenta.

El cònsol americà va als jutjats i s'interessa pel cas

D'altra banda, el cònsol americà a Barcelona ha estat aquest matí als Jutjats de Girona. S'ha traslladat fins a la capital gironina per interessar-se per l'estat de la investigació i també sobre on anirà el cos del petit de 7 anys. La família és originària dels Estats Units i vivia al barri de Sant Pau de Girona des de l'estiu del 2014. Està previst que els pares, de 38 i 39 anys, declarin davant del jutge el divendres a primera hora. Estan detinguts des del dimarts a la nit i els mossos els consideren autors d'un delicte d'homicidi imprudent.