Tres detinguts per tenir una plantació de marihuana en una nau en desús de Palamós

Els veïns s'havien queixat per l'afluència de vehicles i persones que n'entraven i sortien

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palamós van detenir el passat 27 i 28 de desembre tres homes d'entre 34 i 42 anys com a presumptes responsables d'una plantació de marihuana en una nau en desús del municipi. Els detinguts tenen entre 34 i 42 anys, són de nacionalitat marroquina i espanyola i veïns de Lloret de Mar i Sant Celoni.

La Policia Local va entrar el 27 de desembre a la nit dins de la nau per comprovar si hi havia una plantació de marihuana després també de les queixes veïnals per l'afluència de vehicles i persones que entraven i sortien de la nau. Allà, hi van trobar gran quantitat de plantes i van detenir l'home que es trobava al seu interior com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

L'endemà, els Mossos van fer una entrada i perquisició de la nau on van localitzar diferents habitacles preparats pel cultiu de plantes, instal·lacions elèctriques alternatives a la de la pròpia nau, extractors d’aire, aparells de regulació tèrmica, ventiladors, filtres d’aire de grans dimensions i humidificadors d’aire.

A més, també van trobar 636 plantes de marihuana de més d’un metre d’alçada amb un pes de 66,200 quilograms.Després de la troballa, es va iniciar una investigació per tal de localitzar el propietari i el llogater de la nau. La recerca va donar el seu fruit l’endemà quan els mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.Els detinguts, va passar el dia 29 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.