Tres cinquens premis esquitxen les comarques gironines

Han tocat a Figueres, Blanes, Girona, Vilobí d'Onyar i Olot

El 18102 ha estat el primer cinquè premi que ha sortit en la Rifa de Nadal d'aquest any, poc abans de dos quarts de deu del matí, i ha caigut majoritàriament, amb 40 sèries, a Oviedo.

A Catalunya, tan sols s'han venut tres dècims, concretament a l'administració número 1 de Figueres, en un establiment del carrer Francesc Moragues de Tàrrega i a l'administració número 5 de Viladecans, al carrer al carrer Ángel Araños 42. El 18102 també s'ha repartit a Benidorm, amb una sèrie, i a Allariz (Ourense), Neda (La Corunya) i Zamora.

Un altre cinquè premi, el 43221, ha esquitxat amb dos dècims Barcelona, un dècim Terrassa, un altre l'Hospitalet, un Santa Perpètua, un altre dècim Girona i un Olot. També, ha estat repartida a la resta de l'Estat.

Getafe ha estat la població més afortunada d'aquest cinquè premi, on s'han venut 50 sèries, i a Saragossa se n'han venut quinze més. Cada cinquè està guardonat amb 60.000 euros cada sèrie, és a dir, 6.000 euros el dècim.

Part del quart cinquè premi, 00943, s'ha venut a l'administració de Loteria Valdés de Barcelona, situada a La Rambla número 88; a l'administració número 3 de Blanes, situada al carrer Sebastià Llorens; i una a Badalona, al centre comercial Màgic Concòrdia.

El cinquè premi -60.000 euros la sèrie- també ha esquitxat amb un dècim Barcelona, Igualada, Vilobí d'Onyar (Selva), Montferrer i Castellbò (Alt Urgell). També s'ha venut una sèrie a Quart de Poblet. La resta del premi, que ha sortit quan faltaven cinc minuts per dos quarts d'onze del matí, ha caigut majoritàriament a La Corunya i Madrid, amb unes cinquanta sèries a cada ciutat.