Roben la caixa forta i diverses joguines d'una botiga de joguets de Figueres

Entre divendres i dissabte també s'han produït sis robatoris amb força a Olot

Uns lladres han entrat a robar aquesta passada matinada de dissabte a diumenge a la tenda de joguines Poly, situada a la ronda sud de Figueres, a les afores de la capital de l'Alt Empordà.

Els delinqüents han accedit a l'interior de l'establiment – una gran nau industrial- mitjançant el sistema del butró, fent diversos forats a les parets, i s'han emportat joguines i la caixa forta de l'oficina. Els Mossos d'Esquadra han confirmat els fets tot assenyalant que els responsables de l'establiment han presentat una denúncia aquest diumenge a les deu del matí.

Els policies han obert una investigació per esclarir els fets i trobar els autors del robatori. D'altra banda, entre divendres i dissabte, també s'han produït sis robatoris amb força en establiments comercials i domicilis d'Olot.

En el cas de Figueres, el robatori s'ha produït aquesta nit de dissabte a diumenge i els treballadors s'han topat amb la desagradable troballa aquest diumenge al matí quan anaven a obrir l'establiment. Els responsables de la botiga ja han interposat una denúncia avui a les dau del matí davant dels Mossos d'Esquadra. Tot i això, encara no ha transcendit el valor total del material sostret.

Segons sembla, els lladres no han forçat la porta d'entrada i han accedit a la gran tenda de joguines Poly fent diversos forats a les parets. Aquest matí, els treballadors s'han trobat amb tot l'establiment regirat. Els lladres s'haurien emportat la caixa forta i diverses joguines. Els Mossos ja han obert una investigació per esclarir els fets i intentar trobar els autors.

D'altra banda, entre divendres i dissabte també s'han produït sis robatoris amb força en establiments comercials – botigues i bars- i domicilis d'Olot, a la comarca de la Garrotxa. Els primers fets es remunten a la matinada del passat divendres 18 de desembre quan els agents van tenir coneixement que algú havia entrat a robar en dos locals comercials i s'havia endut diners. Els policies van rebre el primer avís quan faltaven pocs minuts per a les cinc de la matinada i a dos quarts de deu del matí. Pel que fa a la resta de robatoris, a diferents botigues i a un domicili, els agents van tenir coneixement dels fets entre les vuit del matí i les set de la tarda d'ahir dissabte 19 de desembre. Alguns dels robatoris s'haurien produït al carrer Fontanella de la capital olotina.

En un dels casos, els delinqüents van forçar la porta del garatge de l'immoble fins que van poder accedir a l'interior de la casa. Allà, van anar obrint els diversos regals de Reis que la família havia anat acumulant al garatge de casa seva i van escollir allò que més els agradava. En concret, els lladres van emportar-se unes olles a pressió, objectes electrònics, una bata, uns sostens, una caixa d'eines, el casc d'una moto que hi havia penjat al lloc i dues ampolles de vi. No obstant això van deixar una porteria de joguina, un gos de joguina que costava uns 80 euros i una de les ampolles del vi que hi havia en el pac de tres. Segons sembla, els fets haurien succeït durant la nit de divendres a dissabte però els propietaris de la casa no se'n van adonar fins dissabte a la tarda.