Enxampen un lladre per robar quatre cops en un establiment de Santa Coloma de Farners

El delinqüent ja ha ingressat a presó

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Farners, per quatre delictes amb robatori amb violència i intimidació. L'home va actuar per primer cop el passat 10 de novembre en un establiment comercial del centre de Santa Coloma de Farners (Selva) d'on se'n va endur 450 euros.

El lladre va tornar a actuar en aquesta mateixa botiga el 24 de novembre i el 7 de desembre. En la majoria dels casos, el lladre anava amb el rostre tapat o portava part d'una disfressa i amenaçava la dependenta amb un ganivet de grans dimensions. Els policies van aconseguir enxampar-lo el passat 14 de desembre després que tornés a robar en el mateix local. El primer cas es remunta al passat 10 de novembre quan els Mossos d'Esquadra van saber que s'havia produït un robatori amb violència i intimidació en un establiment del centre de Santa Coloma de Farners. Concretament, el lladre va entrar a la botiga, es va adreçar a la dependenta i la va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions. En aquell cas, el delinqüent va aconseguir emportar-se 450 euros.

Els fets es van repetir el 24 de novembre i el passat 7 de desembre. En tots els casos el lladre utilitzava el mateix modus operandi. En primer lloc entrava a l'establiment – amb el rostre tapat o portant algun element d'una disfressa- amenaçava la dependenta amb un ganivet, exigia els diners, agafava el botí i fugia del lloc.

Davant d'aquests fets i la possibilitat que el lladre tornés a robar un cop més, els mossos de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners van establir un dispositiu de control per poder-lo enxampar. Finalment, el passat 14 de desembre, els policies van localitzar un home que coincidia amb el perfil del lladre.

Seguint-lo, van veure com entrava al comerç, es treia un ganivet de la butxaca i, acte seguit, la dependenta li entregava els diners. Els agents no van intervenir en un primer moment perquè dins de la botiga hi havia nens i, per seguretat, van esperar que l'home sortís del local per poder-lo detenir. Els agents van escorcollar el detingut i van trobar el ganivet que havia utilitzat en tots els robatoris i diversos elements com ulleres o gorres per canviar la seva aparença i els diners que acaba de sostreure de la botiga.

El detingut, amb antecedents policials, va passar el 15 de desembre a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners que va decretar el seu ingrés a presó.