Denunciat per circular begut i 50 km/h damunt del permès a Castelló d'Empúries

Els fets van tenir lloc el 10 de desembre

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el 10 de desembre un home de 31 anys i veí de Castelló d’Empúries (Alt Empordà), com a presumpte autor d’una infracció de velocitat i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, segons la nota que ha fet pública el cos policial.

Els fets van tenir lloc el mateix dia en un control de velocitat al quilòmetre 40,1 de la C-260. Cap a les dotze del migdia es va detectar un turisme a 130 quilòmetres per hora en un tram limitat a 80. En aturar el vehicle, els agents van sospitar que el conductor podia anar begut. En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,36 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, quan el límit màxim era de 0,25.

Per tot això, els Mossos el van denunciar per excés de velocitat, fet que li podria comportar una multa de 300 euros i la retirada de dos punts del carnet. També se li va posar una segona denúncia per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, que li podria comportar una multa de 500 euros i perdre quatre punts més.