Mor una francesa de 19 anys fent 'balconing' a Palamós

La jove s'ha recolzat en una mena de teulada mullada i ha relliscat

Una jove de 19 anys de nacionalitat francesa ha perdut la vida aquesta passada matinada de dissabte a diumenge a Palamós, al Baix Empordà. Els fets han succeït pels volts de tres quarts de sis de la matinada als apartaments Can Muntaner situats al número 15 del carrer Enric Vincke de Palamós.

La jove intentava passar d'una terrassa a una altra – situades en un tercer pis- quan s'ha recolzat en una mena de teulada mullada, ha relliscat i ha caigut a terra. Mentre les dues primeres plantes disposen de balcons molt separats, la tercera disposa de terrasses privades que es poden accedir la una a l'altre a través de la teulada.

La jove, vinculada al món del teatre amateur i que ja havia visitat Palamós, estava passant uns dies amb uns amics en aquesta vila. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local de Palamós i del SEM, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els psicòlegs del Servei d'Emergències Mèdiques han hagut d'atendre els amics de la víctima. Des del cos de Mossos d'Esquadra assenyalen que es tracta d'una mort accidental i comenten que han alertat dels fets al consolat i a la policia francesa perquè informessin als familiars de la jove.