Un detingut per robar un gos d’un domicili a Salt

Investigen també dues persones menors d'edat que haurien col·laborat

Un veí de Girona de 18 anys i nacionalitat algeriana ha estat detingut com a presumpte autor del robatori d'un gos en un domicili de Salt (Gironès).

Cap a quarts de dues del migdia del 3 de desembre els Mossos van saber que hi havia hagut un robatori en un domicili del carrer Àngel Guimerà de Salt. Hi va anar una patrulla, que un cop al lloc va contactar amb un testimoni que tenia dues menors retingudes. Aquesta persona va explicar que les havia retingut perquè, segons va dir, havien ajudat a sostreure una gossa de raça American Stanford de l’interior d’un domicili.

Les noies van explicar que un jove que coneixen els havia demanat ajuda per entrar al domicili d’un familiar i treure la gossa de l’interior. Segons van explicar, elles no havien accedit al domicili en cap moment però el noi hi havia entrat per una balconada i, després de forçar una porta, havia agafat l’animal.

Poc després els agents van localitzar el jove i el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força. A més, van citar les dues noies per declarar davant la Fiscalia de Menors. En el moment de la detenció del jove, els agents van localitzar l’animal sostret i el van poder entregar al seu legítim propietari.

El detingut, va passar el 4 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la llibertat.